Rýžové saláty chutnají v kterémkoli ročním období a nejsou náročné na přípravu. Jejich chuť více vynikne, podáváme-li je teplé.
sůl | |
120 g | hlíva ústřičná |
0.5 hrnku | pistácie |
1 lžíce | ocet balsamico |
4 hrnky | kuřecí vývar |
0.5 hrnku | dlouhozrnná rýže |
mletý černý pepř | |
230 g | krůtí prsa |
0.5 hrnku | divoká rýže |
2 hrnky | cukrový hrášek |
2 lžíce | kukuřičný olej |
2 lžíce | drcený koriandr |
1 lžíce | sekaná česneková pažitka |
na ozdobu | |
---|---|
pažitka |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena