reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rýžový nákyp z domácí pekárny

Další využití domácí pekárny, nemusí jen péct a vařit marmelády.


  • 2,9

    84×

    2,9 84
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do domácí pekárny nalijeme mléko, přidáme vypranou rýži a špetku soli. Zapneme program vaření marmelády. Zatím, co se rýže vaří vymažeme zapékací mísu máslem a vysypeme kokosem.

Ušleháme vejce s oběma cukry do husté pěny a dobře promícháme s uvařenou rýží. Polovinu nalijeme do vymazané zapékací mísy a poklademe kompotovanými, dobře okapanými meruňkami a přidáme druhou polovinu rýže. Pečeme na 190°C asi 40 minut.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rýžový nákyp z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 2

    • Vlastimila Janatová
      Vlastimila Janatová

      Dobrý den,
      minulý týden jsem vařila rýžový nákyp z domácí pekárny. Moc nám to chutnalo, akorát kdybych rýži uvařila normálně na sporáku tak jsem to měla uvařené dřív. Nevímjak je to u ostatních pekáren ale mě se ta rýže vařila 1 1/2 h.

      Ale jinak moc dobrý :-)

      18.09.2011 22:02:28

    • skeyne
      skeyne

      Rýžový nákyp z domácí pekárny

      je to úplně úžasný recept teď sem to dodělala ale já sem tam ještě přidala tvaroh s cukrem a žloutkem jinak super

      24.11.2010 12:19:44

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Rýžový nákyp z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.