Rýžová uzená polévka

30 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 7259x
Dobrá polévka vonící po uzeném masu. Recept nenáročný na suroviny.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme. Budeme potřebovat jednu hrst.

Do vývaru, kde jsme vařili uzené maso, dáme asi 1/2 hrníčku proprané rýže a necháme vařit. Přidáme nastrouhanou mrkev, petržel a celer.

Na pánvi na oleji a cibulce osmažíme trochu hladké mouky a usmažíme jíšku.

Když je zelenina měkká, zavaříme ji do polévky. Ochutíme polévkovým kořením, solí a pepřem.

Rýžovou uzenou polévku rozdělíme do hlubokých talířů, posypeme sekanou petrželkou a podáváme.

autor receptu:

Rýžová uzená polévka

Počet přidaných receptů: 11

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rýžová uzená polévka

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Rýžová uzená polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept