reklama
hledat uživatel
       

Rýžová omeleta

Recept na rychlé a nízkokalorické jídlo! Omeleta z vařené rýže, šunky, petrželky a vajec.


  • 3,0

    938×

    2,9 938
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty
Ušetřete peníze na přípravě tohoto receptu!

Ingredience

podle potřeby



Energetická hodnota

2737 kJ / 653,8 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Rýži uvaříme pod pokličkou ve 120 ml osolené vody, vaříme asi 20 minut, dokud se nevsákne všechna tekutina.

Do mísy rozklepneme vejce a rozšleháme, vmícháme uvařenou rýži, šunku nakrájenou na kostičky a nasekanou petrželku. Směs na rýžovou omeletu osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku.

Na pánvi rozehřejeme olej, na něj nalijeme rýžovo-vaječnou směs a necháme na mírném ohni ztuhnout, potom omeletu obrátíme na druhou stranu a také krátce opečeme.

Rýžovou omeletu ozdobíme citronem a ihned podáváme jako lehkou snídani či večeři.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rýžová omeleta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.