reklama
hledat uživatel
       

Rýžová omeleta

Recept na rychlé a nízkokalorické jídlo! Omeleta z vařené rýže, šunky, petrželky a vajec.


  • 3,0

    938×

    2,9 938
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rýži uvaříme pod pokličkou ve 120 ml osolené vody, vaříme asi 20 minut, dokud se nevsákne všechna tekutina.

Do mísy rozklepneme vejce a rozšleháme, vmícháme uvařenou rýži, šunku nakrájenou na kostičky a nasekanou petrželku. Směs na rýžovou omeletu osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku.

Na pánvi rozehřejeme olej, na něj nalijeme rýžovo-vaječnou směs a necháme na mírném ohni ztuhnout, potom omeletu obrátíme na druhou stranu a také krátce opečeme.

Rýžovou omeletu ozdobíme citronem a ihned podáváme jako lehkou snídani či večeři.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Rýžová omeleta

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.