reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rýže v polévce s hlávkovým zelím

Dalmácká bezmasá speciální polévka se zelím.


  • 2,9

    1 320×

    2,9 1320
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme. Oboje nasekáme najemno. Petrželku opereme, osušíme a nasekáme. Zelí pokrájíme nebo nakrouháme.

Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme sekanou petrželku, česnek a zelí. Směs smažíme dál. Když zelí zežloutne, přilijeme masový vývar. Přidáme rajčatový protlak, osolíme a opepříme a vaříme doměkka.

Pak do polévky přisypeme spařenou a propláchnutou rýži, dolijeme vývarem a rýži v polévce s hlávkovým zelím dovaříme.

Polévku s hlávkovým zelím podáváme nejlépe teplou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rýže v polévce s hlávkovým zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.