Rychlý tatarák z párků

20 min | chuťovka | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1011x
Rychlá a levná alternativa tatarského bifteku. Recept na chutnou večeři a pohoštění pro návštěvu.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Párky jemně rozmixujeme. Párky jsou nejlepší neuzené drůbeží a mohou být uvařené, ale nemusí. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

K rozmixovaným párkům přidáme cibuli, hořčici, sójovou omáčku, kečup, koření, mletou maďarskou papriku a žloutky. Náročnější mohou ještě přidat třeba olivy nebo kapary. Tatarák pořádně promícháme, podle chuti dosolíme a necháme 10 minut odpočinout. Mezitím si na oleji opečeme topinky a potřeme je česnekem.

Rychlý tatarák z párků namažeme na rozpálené topinky a okamžitě podáváme. Pokud se pokrm správně okoření, chutná k nerozeznání od pravého tataráku a stojí pár haléřů.

autor receptu:

Rychlý tatarák z párků

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
3
dobrý recept
20 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlý tatarák z párků

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Rychlý tatarák z párků
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept