reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rychlý hruškový moučník

Moučník je rychlý a dobrý ke kávě. Můžeme použít různé ovoce.


  • 4,5

    14×

    4,5 14
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Smícháme mouku, moučkový cukr, tuk, vejce, kypřící prášek do pečiva a mléko. Vypracujeme těsto, které rozválíme a dáme na vymazaný plech.

Ovoce (jahody, jablka, hrušky, atd.) omyjeme, zbavíme nečistot a nakrájíme na kousky. Těsto rovnoměrně poklademe ovocem.

Drobenku si připravíme z trochy tuku, cukru a mouky. Těsto s ovocem jí posypeme a pečeme ve vyhřáté troubě na 160 °C.

Upečený hruškový koláč pocukrujeme cukrem, necháme vychladnout a nakrájený na řezy podáváme ke kávě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rychlý hruškový moučník

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.