Vynikající hovězí guláš připravíme rychle díky tomu, že ho vaříme v papiňáku.
4-5 stroužků | česnek |
1 lžička | majoránka |
3 ks | cibule |
4 lžíce | sádlo |
1 kostka | Masox |
0.5 lžičky | drcený kmín |
750 g | maso hovězí přední |
4 lžičky | mletá sladká paprika |
0.5 lžičky | pálivá mletá paprika |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
voda | |
hotová tmavá jíška |
autor Bludimíra
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena