reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rychlý buřtguláš

Rychlá dobrota z jednoho hrnce.


  • 4,4

    133×

    4,4 133
  • 45 min

  • 42×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Recept na kmínový chléb z domácí pekárny krok za krokem

23. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno, brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostky. Uzeninu nakrájíme.

Do hrnce dáme na rozpálený olej zpěnit cibuli, až zesklovatí, přidáme nakrájenou uzeninu, brambory, zasypeme červenou paprikou, trochou kmínu a chvíli dusíme. Poté zalijeme nejlépe vroucí vodou, přidáme 1 kostku masoxu a vaříme do změknutí brambor. Ještě než jsou brambory hotové, přidáme sladkou smetanu a jíšku, ještě chvíli povaříme, dochutíme solí.

Tímto je rychlý buřtguláš hotový a můžeme jej podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rychlý buřtguláš

    Celkový počet komentářů: 23
    • Marta
      Marta

      Komentář k receptu Rychlý buřtguláš

      Majoránka, pepř, nové koření, kmín , bobkový list, česnek, paprikovy prášek, spousta cibule, smetana spíš když je třeba chuť zjemnit (zakysanou se povznese chuťově cokoliv). Anebo umělá kořenídla (náhražka masového vývaru, masox, magi, vegeta?). -Snadno by se jídlo přesolilo. A hlavně vrátit na stůl pálivou papriku v kořence, protože každému chutná něco jiného.
      Buřt není klobása. S klobásou není už třeba použít žádné koření. Kořením se vylepšují mdlá jídla.

      12.06.2019 13:20:50

    • Jarmila
      Jarmila

      Já do guláše teda majoránku dávám, dělala to tak i moje maminka a bez toho mi tam něco chybí, je o to chuti a kdo napíše " majoránka do guláše?fuj " tak je u mě úplný blbec, taky mu necpu svoje chutě co mi chutná a jemu ne, tak proč zpochybňuje něco co chutná někomu jinému? sto lidí sto chutí..

      05.02.2017 12:00:26

      • Michelle
        Michelle

        Re: Majoránka

        ..taky dávám majoránku.. :-D

        05.04.2017 14:01:20


    • Majda
      Majda

      Komentář k receptu Rychlý buřtguláš

      Uvařila jsem bez masoxu,jíšky i smetany a super, brambory to krásně zahustily.

      23.11.2016 17:03:36

    • frenk
      frenk

      Komentář k receptu Rychlý buřtguláš

      Jsem totální amatér ale musím říct ze super :)

      13.07.2016 17:24:36

    • Kačka
      Kačka

      Komentář k receptu Rychlý buřtguláš

      Dělám buřtguláš podobně, jen (tedy když mám) zalévám vývarem, ale masox také poslouží super. Jen tedy nedávám smetanu, jen zakvedlám jíškou. Majoránku do guláše tedy nedávám (jak psala paní guláš :-)) tu nedávám ani do normálního guláše, podle mě tam nepatří. Jo a ještě dávám trošku česneku, ale pokud se použije dobrá pikantní klobása, česnek už netřeba, je to pikantní až až :-)
      Rychlé dobré jídlo, co chutná všem.

      10.10.2015 18:01:50

    • zdenek povlrajch
      zdenek povlrajch

      Komentář k receptu Rychlý buřtguláš

      fuj!!! to je ale tyfus....

      29.09.2015 20:52:29

    • gulas
      gulas

      toho je náhražka burtgulase

      Podle vašeho receptů bych teda nikdy nevařila. Kde je například majoránka nebo česnek? A co ten masox tam vlastně představuje? Chutove to teda musí byť blivajz...ale at vám všem chutna! :-P

      16.08.2015 14:21:48

      • dvd99
        dvd99

        Re: toho je náhražka burtgulase

        je vidět, že jste odborník na slovo vzatý, od vás bych nechtěl ani oběšenou myš k jídlu. Do buřtguláše majoránku? Fuj.

        20.05.2016 17:33:41


    Nalezeno receptů: 23
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Rychlý buřtguláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.