reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rychlí pikantní utopenci

Utopenci, kteří zaručeně zachutnají.


  • 4,4

    112×

    4,4 112
  • 23×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

nálev



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 663 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 905 hodnocení

Recept na banánové muffiny s pekanovými ořechy krok za krokem

28. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 653 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 734 hodnocení

Luštěninové penne s čočkovou omáčkou a feta sýrem krok za krokem

27. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 135 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 187 hodnocení

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

26. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 603 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Postup přípravy

Suroviny na nálev smícháme v kastrůlku. Nálev přivedeme k varu a povaříme asi 5 minut. Pak jej necháme vychladnout. Studený nálev scedíme a vmícháme kečup.

Zatím si můžeme připravit uzeninu a cibuli. Tu oloupeme. Cibuli i uzeninu nakrájíme na kolečka, cibuli na tenká, uzeninu na širší.

Kolečka uzeniny a cibuli střídavě skládáme do sklenice a postupně zaléváme nálevem. Je lepší dávat nálev postupně, protože se pak méně tvoří vzduchové bubliny.

Rychlé pikantní utopence dolijeme nálevem po okraj sklenice, utěsníme a necháme 3 - 7 dní uležet v chladničce. Rychlé pikantní utopence podáváme s přílohou podle chuti. Nejlepší je samozřejmě čerstvý chléb.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rychlí pikantní utopenci

    Celkový počet komentářů: 11
    • Tomas
      Tomas

      Delam tenhle recept uz leta,ale pridavam jeste feferonku a cesnek. Mam rad paliveeee

      25.08.2018 19:03:18

    • Oli.Oli
      Oli.Oli

      Komentář k receptu Rychlí pikantní utopenci

      Udělal jsem více laku a jsou fajne. Díky.

      17.10.2016 20:02:16

    • Oprava
      Oprava

      Recept dobry, ale sakra, rychli utopenci jsou od toho aby se mohli jist jete ten den a pokud se maji odlezet 3-7 dni, jsou to jen pikantni utopenci. Tak tady neklamte, diky cau!!!!

      07.11.2015 12:13:02


    • Romana
      Romana

      Jak dlouho?

      Dobrý den, zajímalo by mě prosím jak dlouho takto připravené utopenci vydrží v lednici? Předem moc děkuji za brzkou odpověď :)

      28.07.2015 18:10:45

    • David
      David

      Chtěl jsem vás zeptat na jak velkou nádobu je asi tato dávka ?

      25.04.2015 16:35:16

    • panim
      panim

      Také mohu doporučit! Jen mi přišlo, že láku je málo. Musela jsem ho rozředit, aby špekáčky byly potopené a tím pádem chuť ztratila na pikantnosti. Takže příště všeho (kromě uzeniny a cibule) o trochu více! Jako obměna k normálním utopencům, která zbožňuje především maminka, skvělé!

      08.12.2014 13:23:31

    • Kamil Československo
      Kamil Československo

      Komentář k receptu Rychlí pikantní utopenci

      Boží...

      15.02.2014 17:57:46

    • Milan
      Milan

      Komentář k receptu Rychlí pikantní utopenci

      Utopence delam podle tohohle receptu uz rok a musim rict, ze mam s nimi uspech nejen u rodiny, ale i u kamaradu. vyborny recept..

      14.10.2013 19:44:16

    • Lebeďáci
      Lebeďáci

      Chutnal jsem nalev, kdyz jsem ho dovaril a byl vybornej doufam ze budou i tak dobry ty spekacci. :-P

      18.05.2013 16:42:32


    Nalezeno receptů: 11
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Rychlí pikantní utopenci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.