Recept na výborné a rychlé kokosky z jedné mísy - bez šlehání.
V míse smícháme strouhaný kokos, cukr moučka a vejce a tvoříme hrudky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem.
Připravené kokosky pečeme na 180 °C asi 10 - 12 minut do zezlátnutí. Rychlé kokosky bez šlehání podáváme jako klasické cukroví a výbornou sladkost i pro jiné příležitosti.
Videorecept: Božské kokosky podle Anny
Zdravější Vánoce se přece neobejdou bez božských kokosek! Tady máte recept na ty nejlepší, a ještě jen ze tří surovin.
Recept na vánoční kokosky krok za krokem
Pečení vánočního cukroví je v plném proudu. Dnes si krok za krokem připravíme oblíbené kokosky, které jsou velmi lehké na přípravu.
autor podbělka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena