reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rychlé francouzské brambory

Dobré, rychlé a jednoduché jídlo.


  • 3,6

    21×

    3,6 21
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 746 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 986 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 200 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 766 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Postup přípravy

Dáme si uvařit brambory. Vychladlé brambory oloupeme a potom nakrájíme na kostky nebo použijeme kolečko na brambory.

Pak přidáme k bramborům vejce, uzeninu nakrájenou na kostičky, majoránku, sůl, pepř a můžeme přidat i trochu mléka nebo smetany. Vše zamícháme a dáme do vymazaného pekáče nebo zapékací míse. Můžeme ještě trošku polít povrch olejem, nebo přidat trošku sádla.

Rychlé francouzské brambory dáme asi na 1 hodinu péct do vyhřáté trouby asi na 170 °C.

Rychlé francouzské brambory podáváme se zeleninovým salátem, kompotem, zavařenou okurkou nebo prostě s tím, kdo co má rád.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rychlé francouzské brambory

    Celkový počet komentářů: 2

    • Jaromíra
      Jaromíra

      Já brambory nevařím.Oloupu ,nakrájím a zamíchám s ostatníma surovinama a šup do trouby.Jsou chutnější,brambory při pečení do sebe natáhnou všechny chutě.

      21.04.2009 23:34:08


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Rychlé francouzské brambory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.