reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

5. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Rychlá polévka ze Španělska

Rychlá polévka ze Španělska

Recept na rychlou zeleninovou polévku plnou barev, která je typická pro španělskou kuchyni. Zdobíme vařeným vejcem.


  • 3,0

    881×

    3 881
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty
Ušetřete peníze na přípravě tohoto receptu!

Ingredience

podle potřeby



Energetická hodnota

1428 kJ / 341,3 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Zeleninu očistíme - cibuli s česnekem oloupeme a velké masité rajče nařízneme do kříže, spaříme a oloupeme.

Cibulku a česnek nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji, přidáme šunku nakrájenou na kostičky, bobkový list, na kousky nakrájené rajče, posekanou petrželku a podusíme na silném ohni.

Rýži uvaříme ve vývaru společně s vínem a citronovou šťávou. Do vývaru s rýží přidáme podušenou zeleninu se šunkou a pár minut ještě povaříme.

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na půlky nebo čtvrtky.

Rychlou polévku ze Španělska rozdělíme do misek či hlubokých talířů a horkou podáváme. Polévku dozdobíme vařenými vejci, ale můžeme jen posypat trochou nasekané petrželky.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rychlá polévka ze Španělska

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.