Rychlá játrová paštika

30 min | chuťovka | česká kuchyně | recept zobrazen: 60203x
Snadný recept na výbornou játrovou paštiku.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme játra, opepříme, ochutíme drceným kmínem a restujeme, dokud nejsou játra opečená ze všech stran (uvnitř mají zůstat růžová).

Částečně zchladlá játra osolíme, přidáme provensálské bylinky, máslo, nakrájený česnek, smetanu a vše důkladně rozmixujeme.

Formu na biskupský chlebíček (lze použít i velká miska od margarínu) vyložíme plátky slaniny, vlijeme hmotu a necháme v lednici ztuhnout.

Rychlá játrová paštika je výborná s domácím pečivem a brusinkovou omáčkou.

konrade autor receptu:

Rychlá játrová paštika

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

Vaše cena 3690 běžně 6190 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
39 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlá játrová paštika

Recept se nachází v 90 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE
KDI
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE 373 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3477 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá játrová paštika

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Rychlá játrová paštika
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept