reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rychlá domácí tatarka

Tuhle tatarku připravíte během chvilky ze surovin, které jsou doma stále po ruce.


  • 3,6

    121×

    3,6 121
  • 10 min

Postup přípravy

Okurku a cibuli nakrájíme na jemno a nasypeme do vysoké nádoby. Přidáme sůl, pepř, ocet a hořčici a nakonec vyklepneme vajíčko a zalijeme olejem.

Tyčovým mixérem vyšleháme do potřebné konzistence. Pokud je tatarka příliš hustá, můžeme přidat trochu oleje.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rychlá domácí tatarka

    Celkový počet komentářů: 49
    • Lucka
      Lucka

      Nepovedený recept

      Moje chyba že jsem si nepřečetla komentáře, s tatarkou to nemá nic společného... Jako zdrcla kyselá polévka... Fakt zklamání.

      07.02.2019 22:10:27

    • Anonym
      Anonym

      Komentář k receptu Rychlá domácí tatarka

      Tatarku jsem dnes dělala ale bohužel velké zklamání s Tatarku to nemělo nic společného a chuť také nic moc

      10.01.2019 15:30:45

      • lumik
        lumik

        Re: Komentář k receptu Rychlá domácí tatarka

        je dobré číst komentáře

        10.01.2019 15:43:00


      • Hanka
        Hanka

        Re: Komentář k receptu Rychlá domácí tatarka

        Přesně tak je to jen syrové vajíčko s horcici. Žádná tatarka to není musela jsem k tomu přidat rychle jogurt nebo tvaroh jinak by jsme se z toho asi po..

        02.02.2019 19:54:20

    • Lenka
      Lenka

      Komentář k receptu Rychlá domácí tatarka

      Ahoj robila som tuto tatarku ale zostala mi hrozne riedka, neviem kde som spravila chybu. Alebo da sa nejako zahustit?

      01.11.2018 19:06:16

    • Tyty
      Tyty

      Recept se mi nelíbí

      Chut nebyla spatna, ale s tatarkou nic spolecneho. Spis horcicovy dresink. Takze za mne zklamani :/

      15.03.2018 07:05:38

    • lumik
      lumik

      Komentář k receptu Rychlá domácí tatarka

      už jsem jednou psala klasická dobrá majonéza jen ze žloutku,stejná teplota surovin,okurky a cibuli nemixovat,přidat nakonec jemně nakrájené nebo nastrouhané,ale já raději používám ruční šlehač

      20.03.2017 08:20:23

    • Zdenka
      Zdenka

      Tak tohle se nepovedlo

      Řídké a chuť šílená �

      19.03.2017 13:26:07

      • Božena
        Božena

        Re: Tak tohle se nepovedlo

        všechny ingredience-pokud je dáváte hned všechny dohromady,musí mít stejnou teplotu,jinak se to srazí a je to řídké...a je lepší začít vejcem s olejem(stejnou teplotu) a ostatní tam přidat až po zhoustnutí

        20.03.2017 07:43:23

      • Božena
        Božena

        Re: Tak tohle se nepovedlo

        doplním,že je lepší olej přilévat pomalu do vajíčka-může být klidně s bílkem,tak dlouho prostě,až to zhoustne(nikdy jsem neodměřovala a děláme si domácí tatarku celý život)..Jednou se srazila..dá se to spravit(ať nevyhazujete)Dá se do čistého mixéru znovu vajíčko a " zdrclá " majonéza se pomalu vlévá...Nabyde to,musíte počítat s trochu větším množstvím.(nebo prostě nebudete dávat všechno..Pokud chci jen majonézu,osolím,opepřím,a dám trochu hořčice..do tatarky přidám okurek a cibulku..Máme rádi řidší do salátu,tak zředím okurkovým lákem..Je vynikající..a bez konzervantů:-)

        20.03.2017 07:56:38

    Nalezeno receptů: 49
    |< << 12345 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Rychlá domácí tatarka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.