reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rychlá boloňská omáčka

Jednoduchá, rychlá a hlavně chutná omáčka k těstovinám a lasagním.


  • 4,3

    302×

    4,3 302
  • 30 min

  • 30×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 790 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Připravte se na další vlnu veder: Míchané drinky a osvěžující sorbety vás nakopnou

5. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 741 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 827 hodnocení

Cuketa na talíři: Oblíbené recepty, které musíte vyzkoušet!

4. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 208 hodnocení

Inspirováno Itálií: Slaný koláč Caprese krok za krokem

3. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 607 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Dezert na neděli: Borůvkové domácí tiramisu krok za krokem

2. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 677 hodnocení

Tip na víkend: Nadýchaná borůvková bábovka s jogurtovou polevou

31. 7. 2020

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme nebo nasekáme.

Cibulku osmahneme, přidáme mleté maso a orestujeme. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a dusíme asi 10 minut. Vlijeme rajský protlak, znovu podusíme, přidáme bazalku, trochu vody a cukr. Podle potřeby ještě sůl a pepř. Opět 10 minut dusíme.

Rychlou boloňskou omáčku podáváme k jakýmkoliv těstovinám.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rychlá boloňská omáčka

    Celkový počet komentářů: 28
    • František
      František

      Prosím vás, co to je, rajský protlak 1 ks co to jako má být???

      01.06.2019 16:03:52

      • Aha
        Aha

        Rajčatový protlak (též rajský protlak) je výrobek hustší, ale jemné konzistence který se vyrábí z vyzrálých rajčat, jež jsou zbavena semínek a slupky. Tato rajčata se propasírují, zredukuje se v nich obsah vody a zakonzervují se. Do protlaků se přidává sůl, někdy i cukr a náhradní sladidla.

        12.01.2020 10:54:12

    • Lucie
      Lucie

      Výborná omáčka,není co vytknout. ☺

      10.04.2019 19:10:26


    • maat
      maat

      super recept

      čítal som ich vela a tvoj recept som zrealizoval k velkej spokojnosti konzumentov v mojej rodine. Ďakujem.

      02.04.2019 07:21:17

    • maat
      maat

      super recept

      čítal som ich vela a tvoj recept som zrealizoval k velkej spokojnosti konzumentov v mojej rodine. Ďakujem.

      02.04.2019 07:19:06

    • ruda
      ruda

      Komentář k receptu Rychlá boloňská omáčka

      dik paradni věc

      21.11.2018 16:29:27

    • Kristýn
      Kristýn

      Boloňska omacka

      Omacka je naprosto úžasná. Hledala jsem neco jednoduchého a rychlého :). Všem moc chutná.

      22.04.2018 13:34:59

    • filip
      filip

      Komentář k receptu Rychlá boloňská omáčka

      rychla vyborna diky moc

      17.11.2017 23:43:49

    • Jana
      Jana

      Komentář k receptu Rychlá boloňská omáčka

      výborná omáčka, jen jsem přidala jednu krabičku pasírovaných rajčat, aby bylo více omáčky a místo cukru nastrouhanou mrkev

      26.10.2017 22:37:53


    Nalezeno receptů: 28
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Rychlá boloňská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.