reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Když se nečekaně rozhodnete grilovat a doma nemáte žádnou marinádu, ani naložené maso, osvědčila se mi tato marináda, která vznikla "co dům dal" a tyto suroviny má doma opravdu každý.

Do hrníčku dáme plnotučnou hořčici, přidáme krémžskou hořčici, sladký kečup, trošku pálivého kečupu a grilovací koření. Ale pokud grilovací koření nemáme, může být jakékoliv koření na maso a bylinky, které zrovna doma najdeme. Vše promícháme. Aby se to trošku zředilo, protože nám vznikne hodně hustá konzistence, přidáme trochu oleje. Marináda se pak bude i lépe obalovat na maso a nepřichytávat ke grilu. 

Poté jen maso na grilování celé v marinádě obalíme a může se začít ihned grilovat. Nejlepší je nechat maso v marinádě co nejdéle naložené, ale výborné je i v případě, když se obalené maso griluje ihned po naložení.

Tato rychlá a výborná marináda na grilování opravdu stojí za vyzkoušení.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rychlá a výborná marináda na grilování

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.