reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Mrkev a bramboru oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a česnek rozetřeme.

Na trošce oleje nebo sádla osmahneme cibuli. Přidáme mrkev, bramboru, česnek a zalijeme vodou s bujonem. Na jeden hrnek čočky dáme asi 6 hrnků vody. Přisypeme čočku a vaříme doměkka (asi 10 minut). Polévku podle chuti osolíme, opepříme a na konci vaření polévku rozmixujeme.

Rychlou jemnou polévku z červené čočky podáváme s chlebem, nejlépe opečeným. Já mám ráda k polévce opečený a pokrájený toast.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Rychlá a jemná polévka z červené čočky

Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5

Přidat příspěvek k receptu Rychlá a jemná polévka z červené čočky