reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ryby pečené na červeném víně

Recept na pečené ryby s olivami.


  • 2,9

    1 552×

    2,9 1552
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěné porce ryb osolíme a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme je a uložíme na teplé místo.

Do oleje od opékání přidáme kečup, víno, citronovou šťávu, utřený česnek, pepř a necháme přejít varem. Opečené ryby urovnáme na nahřáté talíře, podlijeme šťávou a ozdobíme olivami.

Ryby pečené na červeném víně podáváme s vařenými brambory nebo bílým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ryby pečené na červeném víně

    Celkový počet komentářů: 2

    • Šaňomach
      Šaňomach

      doporučuji na závěr do omáčky přidat oregano, nemá chybu

      07.03.2010 15:02:26

    • peta
      peta

      skvelé rychlé jídlo,doporučuji filety lehce obalit v (celozrné) hladké mouce a osmahnout na kombinaci olivového oleje a másla

      28.04.2009 12:47:02

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Ryby pečené na červeném víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.