reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z másla a mouky vysmahneme světlou zápražku.

Jíšku zalijeme studenou vodou a mlékem, osolíme a dobře provaříme. Přidáme rybíz, cukr a opět krátce povaříme. Rybízovou omáčku okyselíme citronovou šťávou, případně podle chuti osladíme. Soli dáme jen špetku.

Rybízovou omáčku podáváme ke zvěřině nebo grilovaným masům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybízová omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.