reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybízová bublanina

Velice chutná bublanina s pikantní chutí rybízu.


  • 3,4

    165×

    3,4 165
  • 1 hod

  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 175 °C, hluboký plech vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.

Změklý tuk rozetřeme s polovinou cukru a postupně přidáváme žloutky. Do lehké pěny vmícháme mléko a třetinu mouky.

Z bílků ušleháme sníh, přidáme zbytek cukru, znovu vyšleháme a lehce vmícháme do žloutkové pěny společně se zbytkem prosáté mouky smíchané s kypřícím práškem do pečiva.

Těsto nalijeme do připraveného plechu a poklademe ovocem. Rybízovou bublaninu vložíme do trouby a zvolna upečeme dorůžova.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rybízová bublanina

    Celkový počet komentářů: 9
    • lnmamca
      lnmamca

      Komentář k receptu Rybízová bublanina

      Super recept ! Doporučuji! Snadné, rychle !

      07.07.2018 19:10:10

    • Nell
      Nell

      Rybizova bublanina

      Chtela bych se zeptat kdyz jsem na testo nasypala rybiz (hodne) jestli mi kvuli tomu ovoce zapadlo pouze v prostred buchty a okraje my vystoupli a preliva se to jakoby ?? Popripade dolozim foto kdyby nekdo chtel ale nwm jak se to tu pridava ��

      14.09.2017 17:42:34

    • docekal
      docekal

      rybízová bublanina

      sem sám doma rybíz mám na trhanej tak ta skusim

      12.07.2013 16:15:27


    • bobaci
      bobaci

      Tak jsem tam dala místo rybízu třešně a je super, mám sice radši recepty kde smíchám vše najednou dohromady a vyleju na plech a hotovo, ale i tak to stálo za to. Děkuji za recept Monika.

      25.06.2013 20:20:30

    • Haufinka
      Haufinka

      Dala jsem na rady čtenářek a dala jsem polohrubou mouku a máslo.. je výtečná. Dávám ještě na závěr drobenku.

      24.07.2012 16:34:59

    • bobaci
      bobaci

      je chuťově dobrá a není nijak náročná na přípravu..

      17.06.2012 19:51:12

    • LucyM
      LucyM

      "tuk" je celkem variabilní pojem, dala jsem klasické máslo - máslovky jsou nejchutnější :P a místo hladké mouky jsem dala polohrubou. Rybízu jsem dala méně - polovina stačila, a smíchala jsem ho s vanilkovým cukrem. Teď čekám až se to dopeče a jsem zvědavá jak to dopadne :)

      17.07.2010 18:06:08

    • magie
      magie

      Tak jdu trhat rybíz

      02.07.2010 18:45:39

    • Kačák
      Kačák

      Tak dnes jdu na to ale nemám rybíz dám borůvky.

      01.08.2009 19:23:08

    Nalezeno receptů: 9

    Přidat příspěvek k receptu Rybízová bublanina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.