reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybičková pomazánka z tatarské omáčky

Rychlý recept na dobrou rybí pomazánku, kterou zvládne i úplný začátečník.


  • 5,0

    5 5
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 582 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Recept na plněné pečené brambory krok za krokem

19. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 688 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Postup přípravy

Nejprve si z rybiček vylijeme olej a vyndáme z nich kosti. Do větší misky dáme na kostičky nakrájenou cibulku, kyselé okurky nakrájené na kolečka nebo na kostičky a přidáme rybičky.

Pomocí vidličky rybičky rozmačkáme, přidáme 1 - 2 lžíce hořčice (podle chuti) a potom přidáme tatarskou omáčku. Po každé lžíci tatarky pomazánku promícháme, abychom věděli, jestli bude potřeba další lžíce tatarky. Když je pomazánka vláčná, máme hotovo.

Rybičkovou pomazánku z tatarské omáčky podáváme nejlépe na čerstvém pečivu a na ozdobu můžeme přidat cherry rajčata nebo papriku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybičková pomazánka z tatarské omáčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.