reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybičková pomazánka z tatarské omáčky

Rychlý recept na dobrou rybí pomazánku, kterou zvládne i úplný začátečník.


  • 5,0

    5 5
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejprve si z rybiček vylijeme olej a vyndáme z nich kosti. Do větší misky dáme na kostičky nakrájenou cibulku, kyselé okurky nakrájené na kolečka nebo na kostičky a přidáme rybičky.

Pomocí vidličky rybičky rozmačkáme, přidáme 1 - 2 lžíce hořčice (podle chuti) a potom přidáme tatarskou omáčku. Po každé lžíci tatarky pomazánku promícháme, abychom věděli, jestli bude potřeba další lžíce tatarky. Když je pomazánka vláčná, máme hotovo.

Rybičkovou pomazánku z tatarské omáčky podáváme nejlépe na čerstvém pečivu a na ozdobu můžeme přidat cherry rajčata nebo papriku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybičková pomazánka z tatarské omáčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.