reklama
hledat uživatel
       

Rybí sambal

Sambal je neodmyslitelným doplňkem většiny indonéských jídel. Nahrazuje naši hořčici, křen, kysané okurky a stupňuje chuť servírovaných jídel - mas, zeleniny a rýže.


  • 3,0

    82×

    2,9 82
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Z citronu vymačkáme šťávu.

Cibuli oloupeme a nasekáme úplně najemno. Nasekanou cibuli utřeme se sardelovou pastou a citronovou šťávou.

Pastu prokořeníme kajenským pepřem a podle chuti ještě osolíme.

Pasta sambal by měla být jemná. Dáme ji do sklenice a necháme uležet.

Hotovou pastou sambal potíráme ryby. Skladujeme ji v chladu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí sambal

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.