reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

2. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Rybí ražniči na roštu

Rybí ražniči na roštu

Recept na ražniči připravené z naloženého rybího filé, anglické slaniny a žampionů.


  • 3,0

    910×

    3 910
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

660 kJ / 157,6 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Jak na kynuté těsto?

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 765 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Recept na zelňačku s klobásou krok za krokem

31. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 222 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 298 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 706 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Postup přípravy

Filé nebo sladkovodní rybu nakrájíme na pravidelné kousky, ryby předem vykostíme. Kousky ryb dáme do misky, přidáme šťávu vymačkanou z citronu, 1 dl oleje, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a tymián. Takto naložené ryby necháme 1 hodinu odležet. Mezitím si očistíme žampiony a nakrájíme na plátky, ale můžeme nechat i celé hlavičky.

Pak každý kousek ryby zabalíme do plátku anglické slaniny, napichujeme na jehlu střídavě vždy s plátkem žampionu. Podle libosti můžeme maso a žampiony prokládat i libovolnou zeleninou (paprika, cuketa, lilek, cibule apod.).

Rybí ražniči na roštu často obracíme a potíráme olejem. Ražniči opékáme dozlatova.

Rybí ražniči podáváme s libovolnou přílohou - grilovanou zeleninou, restovanými brambory, ale klidně i jen s plátkem čerstvého chleba.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí ražniči na roštu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.