reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí pomazánka se zelenou natí

Rybí pomazánky máme rádi, a tak doma zkoušíme pořád nové recepty.


  • 3,0

    3 2
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Sardinky slijeme z oleje (použijeme jednu velkou konzervu nebo dvě menší). V misce rozmačkáme vidličkou. Nať cibulky nadrobno nakrájíme a přimícháme k základu z ryb, smetany, žervé a sýru. Dobře prošleháme a dochutíme pepřem.

Rybí pomazánku necháme proležet v lednici alespoň 2 hodiny, ale nejlépe chutná až druhý den. Fígl je právě v pořádné dávce zelené natě, která vlastně pomazánku i zahustí.

Rybí pomazánku se zelenou natí podáváme s pečivem, zdobíme dle možností a chuti. Já posypala zelenou petrželkou a pokladla plátek sýra.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí pomazánka se zelenou natí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.