reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí polévka z filé

Rychlá rybí polévka. Recept z čínské kuchyně.


  • 4,0

    23×

    3,9 23
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filé nakrájíme na malé kostičky a lehce obalíme ve škrobu. Takto připravené filé namočíme v sherry.

Cibulovou nať omyjeme a pokrájíme na drobná kolečka.

V hluboké pánvi ohřejeme vývar, když je ohřátý, přidáme do něj maso a cibulovou nať. Vaříme zakryté pod pokličkou asi 5 minut.

Nakonec rybí polévku z filé dochutíme solí, pepřem a kari. Dovaříme, aby bylo maso měkké a polévka nasákla chuť koření.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí polévka z filé

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.