reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí polévka s chřestem

Hustá pikantní směs čerstvých ryb provoněná chřestem a fenyklem. Plátečky lososa a kysaná smetánka této polévce dávají korunku!


  • 2,9

    802×

    2,9 802
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V hrnci rozpustíme máslo a na mírném ohni podusíme česnek a sekaný fenykl. Přidáme rajčata, stonky chřestu, rajský protlak a rybí vývar. Přivedeme k varu a pod pokličkou necháme vařit mírným varem asi 20 minut. Přidáme rybí plátky a na mírném ohni povaříme 5 minut. Pak polévku odstavíme a necháme trochu vychladnout. Rozdělíme ji na dva díly a rozmixujeme. Hrnec vypláchneme, vlijeme zpátky polévku a zamícháme do ní smetanu. Přidáme hlavičky chřestu a za stálého míchání vaříme asi 5 minut. Dochutíme solí a pepřem. Nalijeme na talíře a ozdobíme kysanou smetanou a proužky lososa.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí polévka s chřestem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.