Vyzkoušejte rychlý a snadný recept na fritatu s treskou zapečenou se smetanou a parmazánem. Omeletu podáváme jako hlavní chod s bramborem a čerstvou zeleninou.
4 ks | vejce |
250 ml | mléko |
400 g | filé z tresky |
80 g | parmazán |
1 ks | bobkový list |
1 kelímek | zakysaná smetana |
0.5 lžičky | citronová kůra |
4 lžíce | smetana na vaření |
5 kuliček | celý černý pepř |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
1 lžička | máslo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena