Rybí koktejl z tresky, připravované na páře, podáváme se zeleninou a pečivem z listového těsta. Pokrm je vhodný pro nejrůznější slavnostní příležitosti.
1 ks | cibule |
200 g | majonéza |
2 lžičky | kapary |
275 g | listové těsto |
500 g | filé z tresky |
1 lžička | ostrá hořčice |
2 lžíce | nastrouhaná karotka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na potření | |
1 | vejce |
na ozdobu | |
ředkvičky | |
podle potřeby | |
citron | |
ledový salát |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena