Rybí filety v listovém těstě podáváme teplé jako hlavní chod. Jsou výborné i studené, nakrájené na proužky a podávané jako chuťovka.
2 stroužky | česnek |
2 balíčky | listové těsto (rozválený plát) |
150-200 ml | tučný bílý jogurt |
4 ks | filet pangasius |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kari koření | |
citronová šťáva | |
2 hrstě | petrželová nať |
na potření | |
1 ks | vejce |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena