reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí filety v alobalu

Ryby nám chutnají po celý rok a takhle se zelenými bylinkami je to veliká pochoutka! Recept se hodí i na gril.


  • 2,9

    748×

    2,9 748
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky. Máslo necháme změknout. Zatím si nakrájíme cibuli a nasekáme ji nadrobno. Natě opereme, osušíme a nasekáme.

Filety osolíme, okmínujeme a pokapeme citronem. Změklé máslo utřeme s cibulí a natěmi. Směsí potřeme z obou stran filety.

Z alobalu si připravíme 4 větší čtverce a dobře je vymažeme máslem. Do středu alobalu dáme porci ryby. Rybu poklademe plátky brambor, doplníme zbylým kouskem másla a pečlivě zabalíme.

Rybí filety v alobalu pečeme v troubě nebo na grilu15 - 20 minut.

Rybí filety v alobalu podáváme se zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí filety v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.