reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí filety se sardelovým přelivem

Rybí filety z pangase přelité omáčkou z bylinek, česneku a sardelky.


  • 4,8

    32×

    4,8 32
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemné kostičky. Česnek sloupneme a prolisujeme. Petrželovou nať jemně usekáme. Z omytého citronu nastrouháme kůru.

Z kostky připravíme zeleninový vývar, do kterého přidáme cibulku, česnek, citronovou kůru, petrželku a sardelovou pastu. Vše rozmícháme a zvolna vaříme bez poklice, asi 20 minut, dokud nevznikne hustá šťáva.

Rybí filety omyjeme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Potom je osušíme, opečeme z obou stran na másle.

Rybu rozdělíme na porce, přelijeme sardelovou omáčkou a podáváme s vařeným nebo opékaným bramborem a čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí filety se sardelovým přelivem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.