reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybí filé rozdělíme na jednotlivé porce, osolíme a okořeníme kořenící směsí, poprášíme hladkou moukou a opečeme na rozpáleném oleji, odložíme stranou.

Do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli, rajčata, papriku a česnek, podusíme a zalijeme vínem, přidáme posekanou šunku. Necháme přejít varem a do této šťávy vložíme opečené filé, krátce podusíme.

Rybí filé Zingara podáváme s podušenou rýží nebo uvařeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí filé Zingara

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.