reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí filé se salátem a koprovou majonézou

Recept na výborný a nenáročný hlavní chod z rybího filé a koprové majonézy.


  • 5,0

    5 5
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

podle potřeby

příloha

salát

trojobal



Postup přípravy

Rybí filé bez kostí nakrájíme na menší kousky asi 40 g. Rybí kousky opláchneme a dobře osušíme. Osolíme je, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme troškou kopru.

Rybí kousky obalíme klasicky v mouce, vejci a nakonec ve strouhance. Dobře přitlačíme, ať strouhanka dobře drží.

Rybí filé osmažíme dozlatova z obou stran, jak jsme zvyklí. Hotové je odložíme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.

Balsamico smícháme s hořčicí, solí, pepřem a olejem. Tímto dresingem promícháme opraný salát. Majonézu promícháme s nasekaným koprem a hořčicí.

Rybí filé upravíme na talíř s měsíčkem citronu, ochuceným salátem a koprovou majonézou. Rybí filé se salátem a koprovou majonézou podáváme jako hlavní chod třeba s čerstvým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rybí filé se salátem a koprovou majonézou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.