Filé plněné zelenými fazolkami vařené nad vinnou párou.
sůl | |
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
350 ml | voda |
1 ks | mrkev |
150 ml | bílé víno |
2 lžičky | mletý bílý pepř |
4 kuličky | černý pepř |
600 g | rybí filé |
400 g | mražené fazolové lusky |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
100 g | máslo |
2 ks | žloutek |
100 ml | bílé víno |
1 ks | cibule |
mletý bílý pepř | |
citronová šťáva | |
1-2 lžíce | čerstvé bylinky |
příloha | |
brambory vařené | |
na ozdobu | |
8 ks | cherry rajče |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena