reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí filé s lehce pikantní omáčkou

Rybí filé zase trochu jinak.


  • 4,6

    15×

    4,6 15
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filé, může být i pangasius, pokapeme octem, osolíme a opečeme po obou stranách asi 12 minut.

V kastrolu zpěníme na másle drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a uděláme světlou jíšku. Po částech zalijeme mlékem, dohladka vymícháme a vmícháme do ní rajský protlak. Dochutíme citronovou šťávou.
Omáčku povaříme 15 minut, přecedíme na rybu a necháme ještě 15 minut na teple. Nevaříme!

Rybí filé s lehce pikantní omáčkou podáváme s vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rybí filé s lehce pikantní omáčkou

    Celkový počet komentářů: 1

    • verrronique
      verrronique

      Dobrý den, ráda bych se zeptala...nechybí nějaká ingredience? Přece jen mi nepřipadá, že něco z těch uvedených by mělo být pikantní....děkuji

      22.12.2009 10:12:44

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Rybí filé s lehce pikantní omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.