reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Rybí filé s křenem

Celkový počet komentářů: 6
  • Jana Machalová
    Jana Machalová

    Achjo. Občas fakt lituju, že přítel nerad křen:-/ Ale snad ho to jednou naučím:-)

    09.07.2006 17:19:52

    • doktor
      doktor

      Jo ,křen.Krásná plodina pokládána nespravedlivě za plevel.Nejlepší vykopat na zahrádce čerstvé kořeny,dle počasí,ale osvědčil se brzký podzim,je to různé.Strouhání kořenů na středním struhadle je trochu utrpení,ale slzy jsou témeř vždy zdravé.A podzim,to jsou zelená jablka,jenom dát pryčjadřinec,ostatní nechat tak,stejně nastrouhat,jablka musí vonět.Promíchjte,nechte při cca plus 5 Celsia v lednici 1 hod.Podávejte jako pikantní přílohu,host po prvním soustu dostane šok,zpotí se v zátylku,pomůže skýva chleba,přes kterou bude dýchat.Šok rychle odezní.Je to vlastně stejné jako s 60% pravou moravskou slivovicí.Nebojte,zvykne si.Ale,při vší hluboké úctě k Vašim kulinářským schopnostem,dobře vybírejte zelená,aromatická jablka a nesundávejte slupku.

      10.07.2006 17:06:33

  • doktor
    doktor

    Vynikající,krásná harmonie a nápaditost.Jenom bych prosil,jaký druh ryb většinou používáte.Napište,prosím,ten recept dle druhu ryby lze dotáhnout na úroveň gourmetství. Předem děkuji.

    09.07.2006 01:38:46

    • Marťa Č.
      Marťa Č.

      Re: Krásné.

      Už jsem to zkoušela s více druhy ryb, záleží, čemu dáváte přednost. My tresce, takže ta u nás vyhrává. A je to opravdu pochoutka.

      09.07.2006 06:33:42

Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Rybí filé s křenem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.