reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rybí filé s křenem

Rychlá večeře z rybího masa.


  • 3,1

    80×

    3,1 80
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 793 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Domácí a poctivá: Pistáciová zmrzlina krok za krokem

7. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 741 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 829 hodnocení

6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

7. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 208 hodnocení

Recept na švestkový koláč s tvarohem krok za krokem

6. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 608 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Připravte se na další vlnu veder: Míchané drinky a osvěžující sorbety vás nakopnou

5. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 677 hodnocení

Cuketa na talíři: Oblíbené recepty, které musíte vyzkoušet!

4. 8. 2020

Postup přípravy

Máslo utřeme s jemně nastrouhaným křenem, osolíme a opepříme.

Křenovým máslem pomažeme filé nakrájené na plátky a vždy po dvou je spojíme k sobě.

Na kusy alobalu vždy položíme spojené plátky, zakapeme citrónovou šťávou, popřípadě ještě dopepříme.

Vejce rozšleháme s moukou, nalijeme na jednotlivé porce, alobal dobře uzavřeme a v horké troubě pečeme přibližně čtvrt hodiny.

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rybí filé s křenem

    Celkový počet komentářů: 6
    • Jana Machalová
      Jana Machalová

      Achjo. Občas fakt lituju, že přítel nerad křen:-/ Ale snad ho to jednou naučím:-)

      09.07.2006 17:19:52

      • doktor
        doktor

        Jo ,křen.Krásná plodina pokládána nespravedlivě za plevel.Nejlepší vykopat na zahrádce čerstvé kořeny,dle počasí,ale osvědčil se brzký podzim,je to různé.Strouhání kořenů na středním struhadle je trochu utrpení,ale slzy jsou témeř vždy zdravé.A podzim,to jsou zelená jablka,jenom dát pryčjadřinec,ostatní nechat tak,stejně nastrouhat,jablka musí vonět.Promíchjte,nechte při cca plus 5 Celsia v lednici 1 hod.Podávejte jako pikantní přílohu,host po prvním soustu dostane šok,zpotí se v zátylku,pomůže skýva chleba,přes kterou bude dýchat.Šok rychle odezní.Je to vlastně stejné jako s 60% pravou moravskou slivovicí.Nebojte,zvykne si.Ale,při vší hluboké úctě k Vašim kulinářským schopnostem,dobře vybírejte zelená,aromatická jablka a nesundávejte slupku.

        10.07.2006 17:06:33

    • doktor
      doktor

      Vynikající,krásná harmonie a nápaditost.Jenom bych prosil,jaký druh ryb většinou používáte.Napište,prosím,ten recept dle druhu ryby lze dotáhnout na úroveň gourmetství. Předem děkuji.

      09.07.2006 01:38:46


      • Marťa Č.
        Marťa Č.

        Re: Krásné.

        Už jsem to zkoušela s více druhy ryb, záleží, čemu dáváte přednost. My tresce, takže ta u nás vyhrává. A je to opravdu pochoutka.

        09.07.2006 06:33:42


    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Rybí filé s křenem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.