Moje úprava zapečeného švédského rybího filé. Skvělý recept.
3 lžíce | máslo |
1 ks | žloutek |
500 ml | voda |
1 ks | pórek |
250 g | eidam |
4 lžíce | polohrubá mouka |
citronová šťáva | |
1 plechovka | sterilované žampióny |
4 plátky | rybí filé |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
muškátový oříšek | |
podle potřeby | |
máslo | |
2 lžíce | strouhanka |
autor AnnieV
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena