reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ryba po smederevsku

Pikantní ryba zapečená s dušenou zeleninou.


  • 2,9

    1 296×

    2,9 1296
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybu, candáta nebo sumce, očistíme a nakrájíme na podkovy. Ty osolíme, opepříme, pokapeme citronem a necháme v chladničce asi 15 minut uležet.

Pak rybu lehce obalíme v mouce a po obou stranách ji opečeme na oleji. Upečené kousky skládáme do zapékací mísy.

Cibuli nasekáme nadrobno, osmahneme na trošce oleje, přidáme drobně pokrájenou papriku, feferonky a spařená, oloupaná a nakrájená rajčata, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Dušenou zeleninou zalijeme opečenou rybu v misce.

Rybu po smederevsku zapečeme v troubě. Zapečenou rybu po smederevsku podáváme ihned. Vhodnou přílohou jsou brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ryba po smederevsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.