reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ryba piráta Pepana

Recept na chutný oběd z rybího filé a zeleniny.


  • 3,8

    3,7 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 526 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Postup přípravy

Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme mírně rozmražené a na kousky pokrájené filé, posolíme, opepříme, podlijeme vínem, přidáme posekaný libeček a chvíli podusíme. Přidáme pytlík mražené zeleninové směsi s paprikou, posypeme vegetou a zlehka promícháme.

Zapékací misku vymažeme máslem, dáme vrstvu zeleniny s rybou, přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky a zbylou zeleninu. Zalijeme rozmíchaným mlékem s vejcem a strouhaným sýrem a dáme do rozehřáté trouby dorůžova zapéct.

Porce ryby piráta Pepana ozdobíme na talíři citronem a podáváme s bramborovou kaší a s kompotem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ryba piráta Pepana

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.