reklama
hledat uživatel
       

Ruský boršč

Tato polévka je plná vitamínů a energie.


  • 2,0

    114×

    1,9 114
  • 1 h 30 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme cibuli, sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list a dáme vařit. Než maso změkne oloupeme si brambory a nakrájíme na kostičky a uvaříme.

Oloupeme zeleninu a nakrájíme na kousky, zelí nakrájíme na nudličky, červenou řepu uvaříme zvlášť a pak jí teprve oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Uvařené maso vyjmeme z vývaru a také nakrájíme na kostičky. Do vývaru vložíme připravenou zeleninu, zelí a řepu. Když je zelenina měkká vložíme brambory, maso a necháme ještě chvilku povařit.

Hotový Boršč dochutíme solí a octem. Nakonec dáme jednu kysanou smetanu a zelenou petrželku. Na talíři ještě ozdobíme lžicí kysané smetany a snítkou petrželky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ruský boršč

    Celkový počet komentářů: 4
    • Luca
      Luca

      ja spis musim reagovat na to, co mi zacina priserne vadit. jak ve vegetarianskem receptu muze byt pouzito 1 kg veproveho kolena? zrejme spis patri do jine kategorie, nemyslite?

      28.09.2010 16:18:42

    • Květoslava Motlova
      Květoslava Motlova

      Pokud při vaření řepy použijete pár kapek octa,bude barva polévky krásně červená.Určitě je výborná...

      08.03.2008 17:26:19

    • Vlaďka Macková
      Vlaďka Macková

      Určitě zkusím

      Já boršč miluju a určitě zkusím i tento recept. Musím reagovat na ten předešlý příspěvek, který se mi moc nelíbí. Ta barva může být tím, že je to špatně nafocené, způsobuje to i blesk na foťáku. No a taky autorka píše, že smetanu přidává rovnou do polévky. Pak ta smetana udělá takovou růžovou barvu.Podle své kamarádky , která pochází z Ruska, vím, že je spousta různých receptů na boršč, každý je jiný a každý je vynikající. Takže určitě vyzkouším i tento.

      05.03.2008 22:16:28


    • iomme
      iomme

      Vyblitý boršč

      No to je nějaký divný boršč. Takovou barvu jsem ještě neviděla. Nějkjaký vyblitý ne??????

      03.03.2008 21:32:00


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Ruský boršč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.