reklama
hledat uživatel
       

Ruská vejce

Plněné bílky majonézou z vařeného jazyka, žloutků a sardelové pasty. Návštěvě určitě uděláte radost.


  • 3,0

    204×

    3 204
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo - ve vroucí vodě je vaříme 10 minut. Zchladíme je ve studené vodě, oloupeme a rozpůlíme. Žloutky vyjmeme a přes síto je protlačíme.



Vařený jazyk nakrájíme na malé kostičky, které smícháme s kapary, sardelovou pastou, majonézou. Nakonec do směsi přimícháme žloutek. Lososa nakrájíme na nudličky.



Touto majonézou plníme bílky a zdobíme je nudličkami lososa.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ruská vejce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.