reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ruská vejce se salátem

Oblíbená česká pochoutka. Vejce ve vlašském salátu přelitá francouzskou majonézou. Můžeme použít jakýkoli salát.


  • 3,1

    150×

    3 150
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme je a loupeme. Do kulaté skleněné mísy dáme lžíci salátu. Vejce dole seřízneme, aby stála a postavíme je kolem lžíce salátu. Kolem vajíček upravíme salát tak, aby nám vznikl věnec.



Vejce a salát přelijeme francouzskou majonézou nebo tatarskou omáčkou.



Takto upravená vejce zdobíme plátky uzeného lososa nebo kaviárem a zelenou petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ruská vejce se salátem

    Celkový počet komentářů: 3
    • Petra
      Petra

      Dobrý den,

      jak může být tento recept mezi vegetariánskými??

      20.04.2012 14:05:18

      • Mareček
        Mareček

        Snad neobsahuje žádné maso a pouze vajíčka která jsou sice živočišného puvodu, ale vegetarianovi by to vadit nemělo! Veganovi, ale ano

        14.04.2013 15:39:17

    • AnnieV
      AnnieV

      bílý ocet

      A na co, prosím, je bílý ocet v ingrediencích?

      02.09.2009 14:05:17


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Ruská vejce se salátem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.