Ruská roštěná na smetaně

2 hod | hlavní chod | 4 porce | žádná kuchyně | recept zobrazen: 734x
Roštěnka ve smetanové omáčce s kremžskou hořčicí. Původní recept mojí maminky.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Středně velkou cibuli nakrájíme nadrobno a anglickou slaninu na kousky. Roštěnou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vydatně potřeme kremžskou hořčicí.

Cibuli v hrnci osmahneme na sádle společně s anglickou slaninou. Poté plátky masa z obou stran zprudka osmažíme v hrnci se slaninou a cibulí. Zalijeme vodou, přidáme bujon a dusíme zhruba hodinu a půl. Poté přidáme smetanu, majoránku a krátce povaříme.

Ruskou roštěnou na smetaně podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem jako hlavní chod.

autor receptu:

Ruská roštěná na smetaně

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ruská roštěná na smetaně

Přidat příspěvek k receptu Ruská roštěná na smetaně
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept