reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rumfordská polévka z kostí

K přípravě této polévky potřebujeme čtyři dobře očištěné vepřové kosti.


  • 2,8

    68×

    2,7 68
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kosti důkladně omyjeme, vložíme do studené vody, osolíme a vaříme 1,5 hodiny.

Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, přidáme ji po hodině a půl ke kostem a vaříme do změknutí. Potom polévku přecedíme.

V jiném hrnci si uvaříme doměkka hrách a propasírujeme jej do polévky.

Syrové krupky spaříme, brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky , obojí přidáme do polévky a vaříme doměkka.

Nakonec přidáme do polévky měkkou zeleninu a prohřejeme. Rumfordská polévka z kostí se podává sypaná sekanou petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rumfordská polévka z kostí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.