Roztřepené mozzarellové smaženky

25 min | chuťovka | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 53453x
Recept na teplou chuťovku ze dvou druhů sýra. Smaženky podáváme horké s majonézovými omáčkami nebo dipy.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Mozzarellové višničky necháme okapat. Osušíme a poprášíme škrobovou moučkou. Tvrdý sýr nastrouháme najemno.

Těstíčko: Rozšlehaná vejce promícháme se škrobovou moučkou a nastrouhaným sýrem. Podle potřeby osolíme a opepříme.

Mozzarelové kuličky namáčíme do těstíčka a pomocí lžičky vkládáme do vyšší vrstvy rozpáleného oleje. Smažíme dozlatova.

Roztřepané smaženky podáváme horké. Výborně chutnají s tatarskou omáčkou nebo různými dipy. Můžeme je také podávat jako hlavní chod s bramborovým salátem s vejci.

Jarka-P autor receptu:

Roztřepené mozzarellové smaženky

Počet přidaných receptů: 1708

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
23 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Roztřepené mozzarellové smaženky

Recept se nachází v 110 kuchařkách
Chuťovky
Jarka-P
Chuťovky 145 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4150 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Roztřepené mozzarellové smaženky

Přidat příspěvek k receptu Roztřepené mozzarellové smaženky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept