Jednoduchý recept na rychlou večeři, kterou připravíme v troubě nebo na grilu.
2 ks | Hermelín |
na ozdobu | |
---|---|
pažitka nebo petržel | |
příloha | |
americké brambory (mražené) | |
strilované brusinky |
Americké brambory upečeme podle návodu v troubě dorůžova. Hermelín potřeme studenou vodou, vložíme do zapékací misky. Rozpékáme v horké troubě asi 5 až 8 minut.Záleží na zralosti sýru. Rozpečený hermelín položíme na upečené brambory a podáváme s brusinkami a zeleninovou oblohou. Ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou.
6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku
U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena