reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Roštěnka na pivě

Recept na přípravu hovězího masa na černém pivě se zeleninou, roštěnku nevaříme v papiňáku.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

na potření

podle potřeby

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Plátky hovězího masa po stranách nařízneme a rozklepeme. Osolíme, opepříme nahrubo mletým pepřem, posypeme zázvorem a paprikou. Potřeme hořčicí a obalíme v mouce.

Na sádle roštěnku rychle osmahneme, přidáme směs zeleniny, cibuli a česnek. Mírně podlijeme vroucí vodou. Během dušení občas podlijeme střídavě vroucí vodou a pak černým pivem. Maso dusíme doměkka. Nakonec podle potřeby omáčku zahustíme moukou a zeleninu doporučuji prolisovat přes cedník.

Roštěnku na pivě podáváme s rýží nebo bulgurem.

reklama

Komentáře k receptu Roštěnka na pivě

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Roštěnka na pivě