Roštěnka na pivě

2 h 40 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 252x
Recept na přípravu hovězího masa na černém pivě se zeleninou, roštěnku nevaříme v papiňáku.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Plátky hovězího masa po stranách nařízneme a rozklepeme. Osolíme, opepříme nahrubo mletým pepřem, posypeme zázvorem a paprikou. Potřeme hořčicí a obalíme v mouce.

Na sádle roštěnku rychle osmahneme, přidáme směs zeleniny, cibuli a česnek. Mírně podlijeme vroucí vodou. Během dušení občas podlijeme střídavě vroucí vodou a pak černým pivem. Maso dusíme doměkka. Nakonec podle potřeby omáčku zahustíme moukou a zeleninu doporučuji prolisovat přes cedník.

Roštěnku na pivě podáváme s rýží nebo bulgurem.

Oblíbené autor receptu:

Roštěnka na pivě

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,6
slabší recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Roštěnka na pivě

Recept se nachází v 20 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3491 receptů
Jozar
Hovězí 353 receptů
zjirousek
Maso hovězí 762 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Roštěnka na pivě

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Roštěnka na pivě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept