Roštěnka na pivě

2 h 40 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 277x
Recept na přípravu hovězího masa na černém pivě se zeleninou, roštěnku nevaříme v papiňáku.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Plátky hovězího masa po stranách nařízneme a rozklepeme. Osolíme, opepříme nahrubo mletým pepřem, posypeme zázvorem a paprikou. Potřeme hořčicí a obalíme v mouce.

Na sádle roštěnku rychle osmahneme, přidáme směs zeleniny, cibuli a česnek. Mírně podlijeme vroucí vodou. Během dušení občas podlijeme střídavě vroucí vodou a pak černým pivem. Maso dusíme doměkka. Nakonec podle potřeby omáčku zahustíme moukou a zeleninu doporučuji prolisovat přes cedník.

Roštěnku na pivě podáváme s rýží nebo bulgurem.

Oblíbené autor receptu:

Roštěnka na pivě

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
2,6
slabší recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Roštěnka na pivě

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Roštěnka na pivě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept