reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 542 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Postup přípravy

Vepřovou kotletu naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Na krajích nařízneme.

Ze všech ingrediencí (dochucovačů, koření, vajec a solamylu) si vymícháme marinádu, česnek do marinády prolisujeme. Maso marinujeme v takto připravené směsi celých 24 hodin.

Na pánvi rozpálíme trochu oleje, obalené plátky (trochu okapané) osmažíme dozlatova. Podlijeme zbylou marinádou, zředíme ji trochou vody a krátce provaříme na výbornou omáčku.

Roštáckou vepřovou kotletu podáváme s čerstvou zeleninovou oblohou, vařeným bramborem nebo jen chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rošťácká vepřová kotleta

    Celkový počet komentářů: 1

    • mia
      mia

      recept roštácká kotleta

      06.10.2010 17:14:43


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Rošťácká vepřová kotleta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.